Warmtepompen zijn een uitstekende keuze voor het verwarmen van jacuzzi’s en zwembaden vanwege hun energie- en kostenbesparende en milieuvriendelijke voordelen. In ons warmtepompen assortiment vindt u verschillende modellen die geschikt zijn voor bijna alle voorkomende spa’s, zwemspa’s en zwembaden.

AQ 7,5 kW

Aqua Life Full Inverter warmtepomp 7,5 kW

€ 1.099,-

AQ 9,5 kW

Aqua Life Full Inverter warmtepomp 9,5 kW

€ 1.299,-

AQ 11 kW

Aqua Life Full Inverter warmtepomp 11 kW

€ 1.599,-

AQ 15 kW

Aqua Life Full Inverter warmtepomp 15 kW

€ 2.099,-

AQ 18 kW

Aqua Life Full Inverter warmtepomp 18 kW

€ 2.299,-

AQ 20 kW

Aqua Life Full Inverter warmtepomp 20 kW

€ 2.499,-

Warmtepompen: Direct kosten besparen!

Warmtepompen bieden een perfecte oplossing voor het verwarmen van uw spa, zwemspa of zwembad. Dankzij een warmtepomp wordt het water op een efficiënte en energiebesparende manier verwarmd.

In ons assortiment vindt u warmtepompen voor bijna iedere spa of zwembad. Met onze warmtepompen kunt tot maar liefst 65% op uw energiekosten besparen.

Heeft u vragen over onze warmtepompen of de toepassing hiervan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen.

Voordelen van een warmtepomp

  1. Energiebesparend: Warmtepompen kunnen tot vier keer meer warmte leveren dan de elektriciteit die ze verbruiken. Uw energiekosten kunnen tot maar liefst 65% worden verlaagd.
  2. Milieuvriendelijk: Warmtepompen zorgen er voor dat u minder elektriciteit hoeft te verbruiken en dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.
  3. Altijd een constante temperatuur: Warmtepompen kunnen het water in uw zwembad of jacuzzi op een comfortabele temperatuur houden, waardoor u het ele jaar door kunt blijven genieten.
  4. Gebruiksvriendelijk: Onze warmtepompen zijn zeer makkelijk in gebruik.